ESG

Miljø, mennesker, samfund og etisk virksomhedsledelse

I Miller Pen Co. har vi altid været stolte af vores indsats for at drive vores forretning ordentligt, ansvarligt og bæredygtigt. Men hvor dette tidligere mest handlede om arbejdsvilkår, produktkvalitet og god forretningsskik, er der i dag et globalt fokus. Også for en mindre virksomhed som Miller Pen Co.

Bæredygtighed og etisk virksomhedsdrift har højeste prioritet i dag. Både hos os selv og vores kunder og samarbejdspartnere, men også hos de forbrugere, der køber de produkter, vi sælger.

Vi har besluttet os for at styrke og synliggøre vores indsats indenfor bæredygtighed og miljø, sociale forhold og god virksomhedsledelse (ESG – Environment, Social, Governance).

Nye tiltag:

  • Udgivelse af årlig ESG-rapport, som fremover udkommer i februar
  • Lancering af ESG-politik for Miller Pen Co.
  • Udnævnelse af ESG-ansvarlig medarbejder.

ESG-rapport

Vores første ESG-rapport udkom i februar 2024 og omfatter vores resultater i 2023. Rapporten indeholder desuden vores indsater og mål for 2024.

Hent ESG-rapport 2023 >

 

ESG-politik

Miller Pen Co.s ESG-politik har til fomål at sikre, at vi til enhver tid gør vores bedste for at drive virksomhed på en måde, der tager hensyn til vores indvirkning på miljø og klima, med respekt for mennesker og samfund og med ordentlighed og transparens.

Se Miller Pen Co.s ESG-politik her >

 

Organisatorisk forankring

I januar 2024 blev Charlotte Rosell udnævnt som ESG-ansvarlig. Charlotte Rosell har været ansat som Marketing Manager i Miller Pen Co. siden 2021 og har både stor erfaring med projektledelse såvel som personlig interesse for ESG-området.

Kontakt os vedr. ESG >