Mediearkiv

Skriv til os på miller@millerpen.dk for at få adgang til Pentels mediearkiv.


Pentel er en japansk producent af skriveredskaber og kunstnerartikler, der blev grundlagt i 1946. Virksomheden fokuserer på innovativ produktudvikling, høj kvalitet og bæredygtighed.

Pentel er et anerkendt mærke, der sælges over hele verden. Sortimentet rækker lige fra klassiske skriveredskaber over trendy markere til en bred palette af kunstnerartikler.

Miller Pen Co. har været distributør af Pentel i Skandinavien siden midten af 1960’erne.

Læs historien om Pentel her >

International anderkendelse

Pentel er den eneste producent af skriveredskaber, der har modtaget den højt anerkendte, amerikanske Deming-pris for kvalitetsstyring. Og så var det såmænd Pentel, der opfandt den moderne kuglepen, som nu bruges over hele verden. Pentel er desuden blevet anerkendt for sine stiftblyanter, den innovative gelblæk i EnerGel-serien og de særlige Hi-Polymer® stifter.

Godt håndværk går aldrig af mode

I Pentel er der er en stor stolthed over håndværket og de teknologier, virksomheden har udviklet gennem årene. Der sættes en stor ære i, at produkterne er blandt de bedste på markedet, og at de har været med til at sætte globale standarder for skriveredskaber.

Bæredygtighed - hele vejen!

Pentel har arbejdet dedikeret med at tage hensyn til miljø og klima siden dengang, hvor det slet ikke havde samme fokus som i dag.

Bæredygtighedskonceptet Recycology blev etableret allerede i 1996 og er garanti for et produkt, der er udviklet, produceret og distribueret med respekt for klima og miljø. Alle produkter med Recycology-mærket er produceret af mindst 50% genanvendte materialer.

Flere af Pentels produkter har desuden det japanske miljømærke, Eco Mark, som er anerkendt på linje med det nordiske Svanemærket og tyske Blauer Engel.

Ansvarlig produktion

Pentels produkter bliver med få undtagelser produceret i Japan og Taiwan. For at sikre den høje kvalitet, står Pentel selv for fabrikationen. Det gør, at du er garanteret et produkt af høj kvalitet, som har en levetid udover det sædvanlige.

Alle Pentels fabrikker er certificeret under ISO 9001 Quality Management Standard, og de fleste desuden under ISO 14001 Environmental Management Standard.