Mediearkiv

Skriv til os på miller@millerpen.dk for at få adgang til Artlines mediearkiv.


Artline er en japansk producent af innovative skriveredskaber og kunstnerartikler af høj kvalitet.

Artline er en del af virksomheden Shachihata, som blev etableret i 1925. Artlines produkter sælges i dag i flere end 80 lande.

Miller Pen Co. har været distributør af Artline i Skandinavien siden midten af 1960’erne.

Virksomhedsfilosofi

Artlines overordnede vision er at give mennesket redskaberne til at blive hørt, udleve sine drømme og gemme ideer og minder.

Artlines tidløse virksomhedsfilosofi bygger på de samme fire idealer og principper, som da den blev grundlagt for snart et århundrede siden:

  • Håb for fremtiden – Vi bidrager til det globale samfund ved at udvikle ideer, der er i tråd med fremtidens idealer.

  • Hurtighed – Tid er vigtig! Virksomhedsledelse er en kamp mod tiden.

  • Beslutsomhed – Vi er kreative og robuste, forstår målsætninger og er engagerede og effektive problemknusere.

  • Dristighed – Vi vil først i mål og vi tør tænke stort for at komme det.

Miljø

Artline tager som virksomhed ansvar for bæredygtighed og hensyn til miljøet og er dedikerede til at bidrage til en verden med minimal CO2-udledning.

Artlines produkter fremstilles med udgangspunkt i, at virksomhedens aktiviteter skal ske i balance med og i respekt for miljøet:

  • Artlines produkter skal understøtte og berige de mennesker, der bruger dem. Produkterne skal fremstilles på en måde, der tager hensyn til miljøet.

  • Bæredygtighed er en ledelsesprioritet og alle medarbejdere opfordres til at gøre deres yderste for at medvirke til grøn omstilling.

  • Artline overholder loven og følger reglerne, men sætter sine egne høje standarder for bæredygtig adfærd og produktion.

  • Indsatsen for at sikre bæredygtig produktion og drift bliver jævnligt evalueret, så Artline overholder de standarder, der er sat – ikke kun lovmæssigt, men også af virksomheden selv.

Vil du vide mere om Artline og Shachihata?

Artline er en del af den japanske virksomhed Shachihata. Virksomheden blev etableret i 1925 og sælges i flere end 80 lande.

Læs mere på Shachihatas globale hjemmeside >